Följ oss på sociala medier!

Vildsvin försinkade polis från att få tag på trafikbrottsling

vildsvin

En bilförare från Falkenberg vägrade stanna i en poliskontroll utan fortsatte i riktning mot Ullared. – En annan polisbil norrifrån bestämmer sig för att hjälpa till men kör på vägen dit in i ett vildsvin och det blir en ganska rejäl smäll så vare sig vildsvin eller polisbil klarade sig, berättar Morten Gunneng som är vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Vildsvinet påträffades senare dött i närheten av platsen och polisbilen var så pass demolerad att den inte gick att köra. Däremot blev ingen person skadad.

Poliserna lyckades få ut en spikmatta på vägen vilken bilföraren passerade varpå tre av hjulen punkterades så polisen lyckades till slut få stopp på honom.  Men då kom nästa överraskning.

– Föraren var inte påverkad av något men saknade körkort. Han hade heller inte förstått att han skulle stanna. Dessutom klagade han på smärta i en tand. Och eftersom hans bil var okörbar fick faktiskt vi köra honom till sjukhuset, säger Morten Gunneng. Mannen misstänks för en rad olika trafikbrott i samband med händelsen.

Källa: aftonbladet

 

 

#AlltOmJaktOchVapen

Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler

Annonser

jaktkit

Forswards

hundkarra

Albecom

Honda

Ultracom

Woodsm

Följ oss på Facebook

#Kamerajakten

Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler