Följ oss på sociala medier!

Svenska Jägareförbundets jurist Ola Wälimaa har tilldelats en utmärkelse

pistol

Under de två senaste åren har Jägareförbundets jurist Ola Wälimaa arbetat mycket med EU:s nya vapendirektiv. Och att han inte enbart koncentrerat sig på jägarnas vapen, utan också engagerat sig för sportskyttarnas vapen, uppmärksammas nu alltså av Svenska Pistolskytteskytteförbundet.

Vid ett möte fick Wälimaa Svenska Pistolskytteförbundets jubileumsmedalj som tilldelas den som gjort ”betydande insatser till förbundets och det nationella pistolskytteförbundets fromma” berättar Svensk Jakt.

Wälimaa är förutom jägare också jurist i jägarnas stora organisation. Han har även sysslat med pistolskytte, både som aktiv och förtroendevald. Men han uppmärksammas nu av Pistolskytteförbundet för sitt arbete med vapenlagsfrågor. Följande står i motiveringen:

”Emellertid är det i sitt nuvarande arbete som förbundsjurist vid Svenska Jägareförbundet som Pistolskytteförbundets ledning lärt känna honom ordentligt. Han är en kunskapskälla och en drivande kraft i skytte och jägarorganisationernas påverkansarbete inom vapenrättsområdet”.

 

 

#AlltOmJaktOchVapen

Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler

Annonser

Ultracom

jaktkit

hundkarra

Albecom

Forswards

Woodsm

Honda

Följ oss på Facebook

#Kamerajakten

Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler