Följ oss på sociala medier!

Stora tjurar från älgpark på rymmen

alg

Två stora älgtjurar lyckades i helgen att ta sig ur hägnet på Skullaryds älgpark. I samband med hårda vindar i helgen välte en stor gran över stängslet, vilket gjorde att älgarna kunde ta sig ut.
Ägaren Eric Öster, är förstås angelägna om att tjurarna kommer hem igen därför har han tagit Facobook till hjälp i sökandet.

Så här skriver han: ”Efterlysning! I helgen blåste en gran på vårt älgstaket och två av våra tjurar gick ut. Nu behöver vi hjälp med observationer om var de finns någonstans. Så att vi kan hjälpa dom hem igen. Det är Ragnar (18 taggar) och Sune (17 taggar) båda skovelhorn och cirka 500 kilos vikt. Alltså STORA tjurar med Smålandsmått.”

– Vi har fått ett starkt tips på var de kan vara och ska försöka fånga in dem snarast, säger Eric Öster till Smålands-Tidningen.

Skullaryds älgpark är ett populärt utflyktsmål ligger intill riksvägen mellan Aneby och Eksjö. Där får besökarna vara med om ”älgsafari genom älgens och hjortarnas rike” och på nära håll får möjlighet att se några av våra vilda djur.

Källa: Smålands-Tidningen

#AlltOmJaktOchVapen

Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler

Annonser

Honda

Ultracom

hundkarra

Forswards

Albecom

jaktkit

Woodsm

Följ oss på Facebook

#Kamerajakten

Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler