Följ oss på sociala medier!

Jägareförbundet satsar på medlemsvärvning i norr

Jägareförbundet i norra Sverige vill få fler jägare att bli medlemmar. – Intresset för att bli medlem är redan stort men vi vill bli ännu större, säger Ulla Hedlund, som är en av de förtroendevalda i Jägareförbundet som jobbar för att organisationen ska växa.

Under sommaren är det många jaktmässor och nyligen arrangerades Västgård game fair i Jämtland. – Där lyckades vi värva 168 nya medlemmar, säger jaktvårdskonsulent Roger Lundqvist, Luleå, som är funktionsansvarig för medlem och marknad norr.

– Vi deltar även vid Utemässan i Lycksele och Noliamässan här i Piteå. Vi försöker hålla en hög kvalité och har tagit fram ett särskilt mässkoncept, säger Roger Lundqvist. På mässorna i norr kan man tävla i både jaktkunskap och skytte och vinna allt från fina kikarsikten till en fyrhjuling i Jägarförbundets tävlingar.
– Det viktigaste är dock att vi syns och pratar med folk och att de får möjlighet att ställa frågor och komma med synpunkter, säger Roger Lundqvist. Målet är att locka nya medlemmar men det är också viktigt att värna och ta hand om de medlemmar vi har.

Både tjänstemän från Jägareförbundet och förtroendevalda i kretsarna ställer upp och jobbar på mässorna. En av dessa är Ulla Hedlund från Boden. – Såväl intresset för att vara med i våra tävlingar och att bli medlem i förbundet är stort, säger hon.

Stora Noliamässan i Piteå varar nio dagar lång och drog i år igång lördag den 4 augusti. Det är en av Skandinaviens största besöksmässor med ungefär 90 000 besökare och 500 utställare varje år.

Källa: Svensk Jakt

#AlltOmJaktOchVapen

Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler

Annonser

Ultracom

Forswards

jaktkit

hundkarra

Honda

Woodsm

Albecom

Följ oss på Facebook

#Kamerajakten

Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler