Följ oss på sociala medier!

Jägareförbundet har övningsskjutning inför årets jakt

skjutbana

Jägareförbundet Skara inbjuder till en skyttedag den 4 augusti på Skara Jaktskytteklubb för träning inför höstens jakt.

Förbundet tycker att medlemmarna på Skara jaktskytteklubb har gjort ett mycket bra jobb med att få till en modern och tillgänglig skjutbana med en hög standard. Nyhet för i år är att älgbanan är självmarkerande, endast övningsammunition är tillåten.

På skyttedagen kommer alla banor att vara öppna. Skeet, trapp, älg banan, grisbanan (kal .22) och inskjutningsbanan. Klubben kommer tillhandahålla funktionärer på alla stationer och hagelammunition finns att köpa på plats.

De som vill kan skjuta ett parhagelskott var på slammad tavla för att se spridning och hur träffbilden ser utefter skott. Och det är gratis eftersom det sposras av Astro Sweden. Företaget kommer att medverka med Fredrik Larsson, som är landslagskytt i Skeet, med flera. Han kommer att dela med sig av sina erfarenheter på skjutbanan samt att visa lite olika sikten och kikare.

Jägareförbundet Skara bjuder på korv med bröd och kaffe och kaka. Jaktskyttebanan i Skara uppskattas av många jägare och av kommunens eftersöksjägare för övning och inskjutning av vapen.

Källa: Skaraborgslanstidning.se

#AlltOmJaktOchVapen

Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler

Annonser

Honda

Forswards

jaktkit

Woodsm

Ultracom

hundkarra

Albecom

Följ oss på Facebook

#Kamerajakten

Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler