Följ oss på sociala medier!

Erik blev jagad av älg

alg

Erik Thorngren från Tyresö firade nyligen sin 18-årsdag med en simtur följt av en joggingrunda hem genom skogen.  Då han passerade en förskola fick han syn på en stor och ståtlig älg som stod helt stilla på parkeringen. – Jag stannade till och stod och tittade lite och mötte älgens blick. Den gick in på dagisgården så jag gick efter och då tyckte den nog att jag var lite för närgången och sprang mot mig, berättar Erik Thorngren.

Plötsligt var Erik jagad av den stora älgen och sprang för sitt liv.  – Jag blev lite rädd när han kom springandes mot mig men han ville förmodligen bara markera att jag inte skulle gå närmre. Han kände sig nog lite trängd, menar Erik. Efter ett tag hoppade älgen över ett staket och ställde sig att beta av gräset dock fortfarande med blicken fäst på Erik.

Erik berättar att han har ett stort intresse för djur och natur och att han känner sig upplyft av det närgångna mötet. – Jag har sett många älgar men aldrig någon så nära, det var bara nån decimeter ifrån. Jag kommer inte vara rädd för älgar i framtiden och tyckte mest av allt att det var spännande, säger Erik Thorngren.

Källa: Aftonbladet

#AlltOmJaktOchVapen

Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler

Annonser

Honda

jaktkit

Woodsm

Ultracom

Forswards

hundkarra

Albecom

Följ oss på Facebook

#Kamerajakten

Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler