Följ oss på sociala medier!

Död älg funnen i villaträdgård

Klockan sex i morse väcktes Lisbet Claesson i Veddige av sin uppspelta make.  – Han var uppe i varv och skrek att jag måste vakna snabbt, berättar Lisbeth.  Då han berättat om älgen kastade hon på sig morgonrocken och bara rusade ut.

– Jag bara sprang på och där låg den 450 kilo stora tjuren. Jag blev helt förskräckt först då jag såg den. Sen insåg jag att den var död och fick en chock. Jag har tidigare bara sett levande älgar, säger Lisbeth. Hon tror att älgen kom till just deras trädgård eftersom de har många äppelträd på tomten. – De gillar äpplen och grannarna har inte lika många som jag så älgarna föredrar min trädgård.

Då den värsta chocken lagt sig ringde Lisbeth Claesson polisen och kommunens jaktvårdsansvarige. – Jag vet inte vad som ska hända med älgen men jag hoppas på att få en liten godbit av detta stora djur.  Dock är det oklart i nuläget vad som ska hända med älgen. Lisbeth berättar dock att jaktansvarig erbjudit henne älgens huvud.

– Han sa att jag kunde få älgens huvud men jag känner att jag inte har plats för det på mina väggar, säger Lisbeth Claesson och berättar samtidigt

OBS älgen på bilden har inget samband med texten

att hon fått många samtal om älgen från olika mediekanaler under dagen. Hon är  fortfarande fascinerad av händelsen och säger: – Nu har den legat där några timmar men den luktar inte. Jag går ut och fotar den med jämna mellanrum. Det känns jättehäftigt.

Källa: expressen.se

 

#AlltOmJaktOchVapen

Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler

Annonser

Honda

Ultracom

Albecom

jaktkit

hundkarra

Woodsm

Forswards

Följ oss på Facebook

#Kamerajakten

Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler