Följ oss på sociala medier!

Att värva medlemmar till Svenska Jägareförbundet kan löna sig

Extra intressant vy om du har tagit jägarexamen.

Vad sägs om klövviltsjakt på Öster Malma med slottsmiddag och övernattning? Det belönades nämligen nio av förra jaktårets årets bästa medlemsvärvare med.

Medlemsjakten för 2018/2019 är redan igång och avslutas 30 juni 2019. Som tidigare år får jägarskolevärvaren 125 kronor i presentkort för varje medlem hen värvar. Dessutom gäller, att var femte ny medlem berättigar till en plats i tävlingen om att delta på nästa års medlemsvärvarjakt på Öster Malma.

Förra jaktårets främsta medlemsvärvare möttes på Öster Malma i början av oktober och njöt av jakten, vädret, miljön och den goda maten. Och dagen innehöll många viltobservationer, till exempel om över 350 dov?! Både vildsvin och dovvilt fälldes under dagen. Zodiacs representanter var dessutom på plats och delade ut varsin jaktradio samt hörselskydd från Peltor till våra supervärvare!

Det fanns också tid att utbyta de bästa värvartipsen och vad vi tillsammans kan göra för att bli bättre på att fånga upp dom nyblivna jägarna.

Är du jägarskolelärare och vill vara med och värva eller vill du läsa jägarskolan och ta jägarexamen? Oavsett vilket så finner du all information om detta på jagareforbundet.se

 

#AlltOmJaktOchVapen

Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler

Annonser

Honda

Forswards

hundkarra

Albecom

Ultracom

Woodsm

jaktkit

Följ oss på Facebook

#Kamerajakten

Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler