Följ oss på sociala medier!

Älg ihjälskjuten inne i vänthall i Partille

OBS älgen på bilden har inget med texten att göra

En älg gick under morgonen lös inne i Partille resecentrums vänthall men strax innan klockan 7 sköts den på platsen. – Det gick dessvärre inte att lösa på något annat sätt, säger Christer Fuxborg, presstalesperson vid polisen i region Väst.  Västtrafik varnar för att det råder totalstopp i kollektivtrafiken till och från resecentrat.

Älgen ska ha setts av flera resenärer under morgonen idag, enligt polisen. – Vi fick in flera samtal om att det skulle gå en älg lös inne i en vänthall, säger Christer Fuxborg, presstalesperson vid polisen i region Väst.

GT har varit i kontakt med en resenär som såg älgen under morgonen. – Det var lite chockartat att se en älg och massa poliser så här tidigt på morgonkvisten. Strax före klockan sju meddelade polisen att älgen skjutits av en jägare. Hur älgen kom dit är fortfarande oklart.

– Vi vet inte hur den tog sig in. Det finns uppgifter om att den ska ha varit skadad på något sätt, säger Fuxborg.

Enligt Västtrafik är kollektivtrafiken helt indragen till och från Partille resecentrum. – Den har så varit sedan 06.15 och vi har ingen prognos på när det kan börja rulla på igen, säger Emil Canli på Västtrafiks störningsjour.

Källa: expressen.se

 

#AlltOmJaktOchVapen

Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler

Annonser

Woodsm

Forswards

hundkarra

Ultracom

Albecom

jaktkit

Honda

Följ oss på Facebook

#Kamerajakten

Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler